Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Γερμανίας: Σκόρερ ο Μαυροπάνος, βασικός ο Ρέτσος, έκπληξη με Παπαδόπουλο στην Ντόρτμουντ

Κύπελλο Γερμανίας: Σκόρερ ο Μαυροπάνος, βασικός ο Ρέτσος, έκπληξη με Παπαδόπουλο στην Ντόρτμουντ
ΦΩΤΟ Reuters

Με γκολ συνδύασε την παρουσία στο στο βασικό σχήμα της Στουργκάρδης ο Ντίνος Μαυρόπάνος, με την ομάδα του επικρατεί με το ευρύ 6-0 της Ντιναμό Μπέρλινερ για τη φάση των «64» του Κυπέλλου Γερμανίας. Βασικός και ο Παναγιώτης Ρέτσο στη νίκη της Λεβερκούζεν και έκπληξη με τον ομογενή Αντώνη Παπαδόπουλο να ξεκινά βασικός δίπλα στον Έρλινγκ Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος σκόραρε για την Στουτγκάρδη στο επιβλητικό 6-0 της ομάδας του επί της Ντιναμό Μπέρλινερ και την άνετη πρόκρισή της στους «32» του Κυπέλλου Γερμανίας. Το γκολ του Έλληνα κεντρικού αμυντικού σημειώθηκε στο 53ο λεπτό και μ΄ αυτό έγινε το 3-0.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ξεκίνησε βασικός και έβγαλε όλο το παιχνίδι στην νίκη πρόκριση της Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα στην έδρα της Λοκομοτίβ Λειψίας (0-3), ενώ στην Ντόρτμουντ βασικός ξεκίνησε δίπλα στον Χάαλαντ ο 21χρονος ομογενής επιθετικός, Αντώνης Παπαδόπουλος, με την ομάδα του να επικρατεί 3-0 επί της αδύναμης Βέχεν εκτός έδρας μετά από show του Νορβηγού στράικερ. Ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ στο 26΄, στο 31΄ «έγραψε» το 2-0 και στο 51ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις