Αθλητικά

Κύπελλο Ισπανίας: Ράγιο Βαγεκάνο – Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια στα ημιτελικά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το εμπόδιο της Μπέτις θα χρειαστεί να ξεπεράσει η Ράγιο Βαγεκάνο, αν θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Kυπέλλου Ισπανίας.

Οπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση των ημιτελικών του Copa del Rey, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την ερχόμενη εβδομάδα (9 ή 10 Φεβρουαρίου) στη Μαδρίτη, με τη ρεβάνς να γίνεται στις 2 ή 3 Μαρτίου, στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλης.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα φέρει αντιμέτωπες δύο ομάδες με σημαντική παράδοση στο θεσμό, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Βαλένθια, με το πρώτο παιχνίδι στο «Σαν Μαμές» και τη ρεβάνς στο «Μεστάγια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα