Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο: Συντριβή στα χιόνια για Παναθηναϊκό! “Τεσσάρα” από Λαμία [pics]

Κύπελλο: Συντριβή στα χιόνια για Παναθηναϊκό! “Τεσσάρα” από Λαμία [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η καθοδική πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διασύρθηκε στη Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου.

Με το ένα πόδι εκτός Κυπέλλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Λαμία με 4-1 και θα χρειαστεί να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς της Λεωφόρου, προκειμένου να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν εξαρχής εκτός κλίματος αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στο σύνολο του Μπάμπη Τεννέ να κάνει… πάρτι. Ο Πίτι άνοιξε το σκορ στο 5′, με τον Παντελιάδη να κάνει το 2-0 στο 42′. Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, οι “πράσινοι” δέχθηκαν και τρίτο γκολ, με τον Πίτι να παραβιάζει για δεύτερη φορά την εστία του Διούδη στο 45+1.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, σκόραρε με τον Κουρμπέλη στο 54′, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε λανθασμένα για οφσάιντ. Στο 82′ ο Μολίνς με τρομερή λόμπα μείωσε σε 2-1, ωστόσο η Λαμία δεν είχε πει την τελευταία της λέξης. Στο 90′ ο Μπλάζιτς πέρασε σαν σταματημένους τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Ασίγκμπα, Ομο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Τσούκαλος, Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ, Αλτμαν (69’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μόλινς).

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό διεξήχθη υπό ασταμάτηση χιονόπτωση. Παρά την έντονη χιονόπτωση, ο διαιτητής Αρετόπουλος πήρε την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού έκρινε πως μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο, καθώς η μπάλα κυλάει στον αγωνιστικό χώρο!

Το γήπεδο έμοιαζε, πάντως, με πίστα του σκι και το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ. Ευτυχώς, δεν χτύπησε κανένας παίκτης, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να είναι ορατές οι γραμμές του γηπέδου.

Δείτε φωτογραφίες από το χιονισμένο γήπεδο της Λαμίας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις