Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κύπρος: Έκρηξη βόμβας στον σύνδεσμο διαιτητών στη Λευκωσία

Κύπρος: Έκρηξη βόμβας στον σύνδεσμο διαιτητών στη Λευκωσία
youtube

Στο “στόχαστρο” οι διαιτητές στην Κύπρο! Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (08.06) στον Σύνδεσμο Διαιτητών της Μεγαλονήσου, στη Λευκωσία.

Η έκρηξη της βόμβας σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου στη Λακατάμια. Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε και εξερράγη στην είσοδο του οικήματος προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το κτήριο και διενεργεί έρευνα για το περιστατικό. Να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης (07.06) πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Κ.

“Ο Σύνδεσμος Παρατηρητών Διαιτησίας Ποδοσφαίρου καταδικάζει με έντονο τρόπο την βομβιστική επίθεση στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν το ποδόσφαιρο στην ολότητα του καθότι η διαιτησία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παρατηρητών επικοινώνησε με το Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών και του εξέφρασε τη πλήρη συμπαράσταση του στη ηγεσία και στα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών

Αναμένουμε από τις διωκτικές αρχές να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς εξιχνίαση της υπόθεσης και να οδηγήσουν τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης”, αναφέρει ο σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, σε σχετική ανακοίνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις