Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κύπρος – Ελλάδα 3-0: Έμπλεξε η Εθνική Ελπίδων μετά τη βαριά ήττα στα προκριματικά του Euro U21

Κύπρος – Ελλάδα 3-0: Έμπλεξε η Εθνική Ελπίδων μετά τη βαριά ήττα στα προκριματικά του Euro U21
Intime.gr

Η Εθνική Ελπίδων απογοήτευσε μέσα στην Κύπρο. Η Ελλάδα ηττήθηκε με 3-0 στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας, για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2023 που θα διεξαχθεί στη Γεωργία και τη Ρουμανία και κινδυνεύει να χάσει το “εισιτήριο” της πρόκρισης στα τελικά.

Μακριά από τον καλό της εαυτό η Εθνική Ελπίδων, ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από την Κύπρο και έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off.

Η ελληνική ομάδα μπορεί ακόμη να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά προσβλέπει σε βαθμολογικές απώλειες της Ισλανδίας, η σε δική της νίκη/ισοπαλία στην Πορτογαλία.

Σκόρερ της Κύπρου ήταν ο Κατσαντώνης στο 27΄ με πέναλτι, ο Νικολάου με διαγώνιο σουτ στο 73΄ και ο Ναούμ επίσης με πέναλτι στο 83΄.

Κύπρος: Κίτσος, Καραμανόλης, Σέλης, Πολυκάρπου (59΄ Μιχαήλ), Σεργίου, Οκκάς (69΄ Μαμμάς), Φραντζής, Ναούμ, Γαβριήλ (69΄ Νικολάου), Γερολέμου (69΄ Κωστή), Κατσαντώνης (80΄ Παρούτης).

Ελλάδα: Τζολάκης, Ζαγαρίτης, Βήχος (76΄ Κίτσος), Αντζουλάς, Διαμαντής, Λύρατζης, Σουρλής, Κουτσουπιάς (65΄ Κοσίδης), Κανελλόπουλος (76΄ Κούτσιας), Ε. Χριστόπουλος (65΄ Λόλης), Μπότος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις