Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κυριάκος Παπαδόπουλος: “Εύχομαι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ευχήθηκε ολόψυχα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ο ΠΑΟΚ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε στη Real News, μετά τη μετεγγραφή του στο Αμβούργο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν τα  τελειώματα της καριέρας του.

Όσα δήλωσε ο 25χρονος άσος για:

-τη μεταγραφή του στο Αμβούργο: «Νιώθω δικαιωμένος με την εξέλιξη αυτή. Ανήκω σε έναν από τους μεγαλύτερους, από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Γερμανίας, κάτι που ασφαλώς με ικανοποιεί και με γεμίζει. Στόχος μου είναι να γίνομαι καθημερινά όλο και καλύτερος, να μη μένω στάσιμος και να προχωρώ μπροστά. Και στο Αμβούργο πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία και όλες τις δυνατότητες».

-το αν είχε κρούση από ελληνική ομάδα: «Όχι, δεν είχα το παραμικρό και για να είμαι ειλικρινής, δεν ασχολήθηκα κιόλας, αφού σκοπός μου είναι να παραμείνω και τα επόμενα χρόνια στο εξωτερικό. Φυσικά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα, φαντάζομαι πως κάπως έτσι θα γίνει, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για τέτοιες σκέψεις».

-τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Ελλάδα: «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη πήρε το Κύπελλο φέτος, απέκτησε κάποιους καλούς παίκτες και πλέον αυτό που θα προσπαθήσει στο εξής είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι εύκολο, όμως του το εύχομαι ολόψυχα. Ο Ολυμπιακός, αν και δεν ήταν τόσο δυνατός όσο άλλες χρονιές, πήρε πάλι τον τίτλο και σίγουρα αποτελεί διαχρονική αξία. Αυτό που λέω και ελπίζω είναι κάθε χρόνο να γίνεται ένα δίκαιο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο καλύτερος ας το κερδίζει».

-την Εθνική ομάδα: «Έχουμε δρόμο ακόμη, κι ας είναι… χρυσές οι εκτός έδρας ισοπαλίες με Βέλγιο και Βοσνία. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Εσθονία, τον οποίο θα χαρακτήριζα “ζωής και θανάτου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε