Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας οι Φθιώτες

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας οι Φθιώτες

Η Λαμία διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Η Λαμία επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, οι Φθιώτες επικράτησαν εντός έδρας με 4-2 στο δεύτερο παιχνίδι και “κλείδωσαν” τη θέση τους στην τετράδα, όπου θα βρουν τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου πήγε να βάλει “φωτιά” στη μάχη της πρόκρισης με τέρμα του Κουτζαβασίλη στο 8′, ωστόσο η Λαμία “έκοψε” κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων μέσα σε λίγα λεπτά.

Στο 20′ ο Ασκόφσκι έκανε το 1-1, στο 25′ ο Πάβλοβετς ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ στο 39′ έγινε και το 3-1 με αυτογκόλ του Τζελίδη.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στο 86′ με γκολ του Ελέζι, αλλά η Λαμία είχε πάλι απάντηση, με τον Τσιλούλη να γράφει το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάβλοβετς (69′ Λαμπρόπουλος) Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (61′ Βέργος), Ασκόφσκι (82′ Κοντονίκος), Μανούσος (69′ Τσούκαλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (65′ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (83′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64′ Πέτρου)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά
ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία / ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις