Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Λαμία – Καλλιθέα 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Λαμία – Καλλιθέα 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Λαμία και η Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Φθιώτιδα, με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας να κρίνεται στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα.

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας, ωστόσο δεν κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα, η οποία αγωνίζεται στη Super League 2.

Η αθηναϊκή ομάδα έφτασε, μάλιστα, κοντά σε μία σπουδαία νίκη, καθώς προηγήθηκε στο 80′ με τον Λουκίνα, έπειτα από ασίστ του Ντεμέτριους.

Στο 88′ λεπτό η Λαμία, όμως, έφτασε στην ισοφάριση. Ο Σλίβκα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Μπεχαράνο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Καλλιθέα άγγιξε και δεύτερο γκολ στο 94΄’ με σουτ του Κυνηγόπουλου έξω από την περιοχή που βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλωνας Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος, με το πρώτο ματς να λήγει 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν (84΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ (62΄Μποάκι), Νούνιες, Τζανδάρης (61΄Σλίβκα), Ντε Βινσέντι,Γιακουμάκης (46΄Μπεχαράνο), Τσιλούλης (61΄Σαραμαντάς), Μανούσος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Μανθάτης, Καινούργιος (70΄Βασιλούδης), Ευαγγέλου, Κολτσίδας, Σαντάνα (54΄Μπουλούλης), Νίλι, Τσιντώνης (89΄Χατζιδίμπας), Κωστανάσιος (71΄Λουκίνας), Ντεμέτριους (89΄ Λάσκαρης), Κυνηγόπουλος.

Τα γκολ του αγώνα:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις