Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λαμία – Κηφισιά 4-1: Νίκη play off για τους γηπεδούχους

Λαμία – Κηφισιά 4-1: Νίκη play off για τους γηπεδούχους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λαμία κέρδισε 4-1 την Κηφισιά εντός έδρας, με τους γηπεδούχους να κάνουν άλλο ένα βήμα για την είσοδο τους στα play off της Super League. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν στο σκορ, ωστόσο ο σύλλογος από την Φθιώτιδα έδειξε την ποιότητα της και πήρε μια άνετη νίκη.

Η Λαμία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κηφισιά, εν τέλη δεν πτοήθηκε, με το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου να ανατρέπει το εις βάρος του σκορ και να παίρνει τη νίκη με σκορ 4-1.

Με αυτό τον τρόπο οι γηπεδούχοι μείωσαν την απόσταση τους από την 6η θέση τους δυο βαθμούς και έδειξαν πως δεν θα παρατήσουν την «μάχη» που δίνουν για την είσοδο τους στα play off της Super League.

Η Κηφισιά «άνοιξε» το σκορ στο 12΄με τον Λάντρε, ωστόσο οι νεοφώτιστοι δεν κράτησαν για πολύ ώρα το υπέρ τους προβάδισμα, καθώς στο 23΄ο Νταβίν Σιμόν ισοφάρισε για την Λαμία σε 1-1.

Στο 37΄ο Ρουμπέν Μαρτίνεθ έκανε το 2-1 για την ανατροπή των γηπεδούχων, με τον Καρλίτος στο 56΄να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 87΄με τον Μάλτσι να διαμορφώνει το τελικό 4-1. Με αυτό το τρίποντο η Λαμία ανέβηκε στους 24 πόντους και την 7η θέση, όντας στο -2 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά της η Κηφισιά παρέμεινε ουραγός στην Super League, με τον Αθηναϊκό σύλλογο να έχει μόλις 12 βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Λαμία(Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης (90+1′ Τερεζίου), Τζανδάρης, Νούνιες (84′ Στάνκο), Μαρτίνεθ (70′ Τόσιτς), Ακούνια (70′ Σίντκλεϊ), Καρλίτος (84′ Μάλτσι)

Κηφισιά(Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (46′ Σάντος), Γκόμπελιτς, Λαντρς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (61′ Σολόα), Ιπαλίμπο (81′ Ιλίεφ), Τεσέιρα, Τετέι, Μπιφούμα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις