Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Ο Σαράνοφ αποκάλυψε πως είχε φτάσει κοντά στον Άρη αλλά όχι το μυστικό απόκρουσης των πέναλτι

Λαμία: Ο Σαράνοφ αποκάλυψε πως είχε φτάσει κοντά στον Άρη αλλά όχι το μυστικό απόκρουσης των πέναλτι
ΦΩΤΟ Intime

Ο «ήρωας» της Λαμίας στην πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας, Μπόγια Σαράνοφ, μίλησε για όταν είχε φτάσει κοντά σε μετρεγγραφή στους Θεσσαλονικείς, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον «μοιραίο» των «κιτρίνων», Μπρούνο Γκάμα.

Ο γκολκίπερ της Λαμίας, Μπόγια Σαράνοφ, που απέκρουσε το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στις καθυστερήσεις της παράτασης του χθεσινού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis FM 95,5 αρνήθηκε πάντως να αποκαλύψει το μυστικό της απόκρουσης των πέναλτι, που συνηθίζει να κάνει, ενώ αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά σε μετεγγραφή στον Άρη, αλλά δεν ξέρει γιατί δεν προχώρησε το θέμα. Μέσα σε όλα έστειλε και ένα μήνυμα στον Μπρούνο Γκάμα, τον οποίο νίκησε από την άσπρη βούλα. 

Όσα δήλωσε ο Σαράνοφ

Για το μυστικό του στα πέναλτι και τη μεγάλη πρόκριση της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Δεν μπορώ να πω το μυστικό μου και με ποιον τρόπο αποκρούω τα πέναλτι. Όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση θα αποκαλύψω το μυστικό μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στα ημιτελικά, για τον κόσμο, για την πόλη της Λαμίας, για την ομάδα, για τον πρόεδρο. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην είμαστε σε εύκολη κατάσταση, αλλά αυτή η πρόκριση στο Κύπελλο μας δίνει ελπίδα για να τα πάμε καλύτερα και πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα».

Για την τελευταία φάση του αγώνα με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα: «Με τον προπονητή τερματοφυλάκων αναλύσαμε τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι η αντίπαλη ομάδα και ποιος τα εκτελεί., έτσι κάναμε και για τον Άρη και τον Μπρούνο Γκάμα. Είναι σίγουρα και παιχνίδι ψυχολογίας τα πέναλτι».

Για το μήνυμα στον Μπρόυνο Γκάμα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές τα καταφέρνεις, κάποιες άλλες δεν τα καταφέρνεις. Να μην το βάλει κάτω, να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές σκοράρεις, κάποιες άλλες όχι, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά».

Για ότι είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Άρη πριν δύο χρόνια, δήλωσε: «Δεν ήταν δικό μου θέμα ότι δεν έγινε η μεταγραφή. Συνέβη κάτι και δεν έγινε η μεταγραφή, αυτό έχει σημασία. Ήταν απόφαση του Άρη να μην γίνει η μεταγραφή».

Τέλος, αν έχει κάτι μαζί του στους αγώνες που του δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση: «Ναι έχω. Έχω τον σταυρό και μια εικόνα μαζί μου, που μου δίνουν δύναμη. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην ζωή μου έξω από το ποδόσφαιρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις