Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία – Ολυμπιακός: Έκανε «μπαμ» το ερυθρόλευκο «εξάσφαιρο» (video)

Λαμία – Ολυμπιακός: Έκανε «μπαμ» το ερυθρόλευκο «εξάσφαιρο»  (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός «επέστρεψε» στη Superleague, εμφανίζοντας ένα εντυπωσιακό πρόσωπο κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από την έδρα της Λαμίας με 6-0, έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ! Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Δεν βρήκε… αντίσταση και έκανε «περίπατο»! Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην έδρα της ουραγού Λαμίας, διαλύοντας την με το εντυπωσιακό 6-0 πλέον περιμένει κάποιο «δώρο» από το Άρης – ΠΑΟΚ, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά του από τους διώκτες του.

Το ματς

Η Λαμία ξεκίνησε πιο δυνατά δείχνοντας εξεικοιωμένη με τον κακό αγωνιστικό χώρο – αποτέλεσμα της συνεχούς βροχής που έπεφτε τις προηγούμενες ώρες στην πρωτεύουσα της Φθοιώτιδας- και μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντέλετιτς ξέφυγε από τον Σεμέδο και έκανε το παράλληλο γύρισμα στην εστία, αλλά δεν βρέθηκε κανείς να την σπρώξει στα δίχτυα. 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασούρα, ο Μπουχαλάκης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη φάση του γκολ μάλιστα συγκρούστηκε ο Σεμέδο με τον τερματοφύλακα της Λαμίας, Θεοδωρόπουλο, με τον Πορτογάλο να πέφτει στο έδαφος και να χάνει μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του ανησυχώντας τους πάντες, αλλά τελικά να σηκώνεται και να συνεχίζει κανονικά στο ματς.

 

Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν εκ νέου με τον Ρόμανιτς στο 25ο λεπτό, αλλά ο Σα μπλόκαρε το σουτ του εξτρέμ της Λαμίας μέσα από την περιοχή και τελικά όλα τελείωσαν σε δύο λεπτά. Αρχικά ο Εμβιλά στο 34ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ από τα 25 μέτρα «κάρφωσε» τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Θεοδωρόπουλο και ένα λεπτό αργότερα ο Ελ Αραμπί υποδέχτηκε τη μπάλα από ασίστ του Μασούρα και στην κενή εστία διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

 

Η σεμνή τελετή είχε λάβει… τέλος από το πρώτο μέρος, έτσι ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι να μπουν πιο χαλαροί. Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Λαμία που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλακάκη στο 55′ να μειώσει στο σκορ, αφού ο έμπειρος επιθετικός σούταρε πολύ άστοχα όντας ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι. Η μεγαλύτερη των ευκαιριών όμως ήρθε στο 63′ καθώς ο Ντέλετιτς έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι την μπάλα εκτελώντας την εσχάτη των ποινών που είχε υποδεχθεί μέσω VRA για χέρι του Ραντζέλοβιτς.

 

Στο φινάλε του αγώνα είχαμε άλλα τρία γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ραντζέλοβιτς φώναξε για χέρι του Σαραμαντά εντός μεγάλης περιοχής στο 78’, το VAR «τσέκαρε» την παράβασγη, ο διαιτητής έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και απέβαλε (με δεύτερη κίτρινη τον παίκτη των γηπεδούχων) και ο Σουντανί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ένα λεπτό μετά, ο Ραντζέλοβιτς έβγαλε την μπαλιά και ο Κάιπερς πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ με τους Πειραιώτες με κοντινή κεφαλιά, κάνοντας το 0-5. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα, ο Μασούρας άπλωσε το αριστερό πόδι και σκόραρε για το τελικό 0-6.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις