Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαμία – Παναιτωλικός 1-0: Με υπογραφή Καρλίτος το δεύτερο τρίποντο

Λαμία – Παναιτωλικός 1-0: Με υπογραφή Καρλίτος το δεύτερο τρίποντο

Με γκολ του Καρλίτος, η Λαμία πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας εντός έδρας του Παναιτωλικού με 1-0. Δύσκολα τα πράγματα για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Λαμία πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην έδρα της για την έβδομη αγωνιστική της Super League, βυθίζοντας τον Παναιτωλικό στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Καρλίτος ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, με τον Ισπανό επιθετικό να κάνει και πάλι τη διαφορά, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ο αγώνας

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Καρλίτος.

Το «αστέρι» των γηπεδούχων αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Λόνγκο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καπίνο για το 1-0 της Λαμίας.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα από την Φθιώτιδα παρουσίασε καλύτερη εικόνα και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ της.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός θέλησε να πάρει περισσότερα ρίσκα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που παραλίγο να γίνει με τον Καρέλη, όταν ο Έλληνας επιθετικός αστόχησε προ κενής εστίας.

Οι Αγρινιώτες πίεσαν για την ισοφάριση δίχως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κοσέλεφ, με τη Λαμία να φτάνει στο δεύτερο τρίποντο της στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος / 4-4-2): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Σαντάντα, Νούνιες (60’ Αμαράλ), Σλίβκα (88’ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (61’ Τόσιτς), Λόνγκο (61’ Ακούνια), Καρλίτος (79’ Στάνκο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σούρερ / 4-4-2): Καπίνο, Μαλής, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε (70’ Ξενιτίδης), Τορεχόν (93′ Μαυρίας), Πέρες (86’ Ντίαζ), Ντίας, Μπαλντασάρα (70’ Χουάνπι), Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο, Καρέλης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις