Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία – Παναθηναϊκός: Κρούσματα κορονοϊού στους γηπεδούχους, το «τριφύλλι» πάει στον Βόλο και περιμένει ενημέρωση

Λαμία – Παναθηναϊκός: Κρούσματα κορονοϊού στους γηπεδούχους, το «τριφύλλι» πάει στον Βόλο και περιμένει ενημέρωση
Intime.gr

Ένα ακόμα πρόβλημα… γέννησε η αναμέτρηση Λαμία – Παναθηναϊκός, για την 10η αγωνιστική της Superleague 1. Άλλαξε ώρα, άλλαξε έδρα και πλέον μένει να δούμε εάν θα γίνει τη Δευτέρα (22.11.2021).

Στον “αέρα” φαίνεται πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ΛαμίαΠαναθηναϊκός (Δευτέρα 22/11, 18:00 στο Πανθεσσαλικό) για τη 10η αγωνιστική της Superleague 1., αφού προέκυψε «θέμα» κορονοϊού στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο τελευταίος έλεγχος ανίχνευσης για Covid-19 που έγινε εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας «έδειξε» κρούσματα κορονοϊού κι όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, χωρίς να πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Κυριακής (21/11).

Με βάση τα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της Superleague 1 όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας υποβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής (21/11) σε νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το πρωί της Δευτέρας (22/11).

Τότε θα ξεκαθαρίσει και θα αποφασιστεί και η… τύχη του αγώνα, καθώς για να υπάρξει αναβολή θα πρέπει να προκύψουν πάνω από πέντε κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας της Φθιώτιδας.

Οι «πράσινοι» πάντως θα ταξιδέψουν κανονικά για το Βόλο εντός της ημέρας. Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από τη Superleague 1, για το αν θα γίνει το παιχνίδι.

Την «πράσινη» αποστολή απαρτίζουν 22 παίκτες:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Αγιούμπ και ο ανέτοιμος Κουρμπέλης.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις