Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία – Βέροια: Πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους και δάκρυα από τους φιλοξενούμενους μετά τη λήξη του μπαράζ

Λαμία – Βέροια: Πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους και δάκρυα από τους φιλοξενούμενους μετά τη λήξη του μπαράζ
Intime.gr

Η Λαμία θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Superleague 1 ενώ η Βέροια δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια από τα μπαράζ παραμονής προβιβασμού. Δείτε το κοντράστ συναισθημάτων μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, αλλά και των οπαδών τους.

Η νίκη που πέτυχε στη Βέροια (2-1) στο πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου/παραμονής αποδείχθηκε καθοριστική για τη Λαμία. Το 1-1 στην Φθιώτιδα ήταν αυτό που “σφράγισε” την παραμονή της στη Superleague 1 και άφησε την ομάδα της Ημαθίας στην ίδια κατηγορία.

Tο σφύριγμα της λήξης έφερε και τη… λύτρωση για την Λαμία και τους οπαδούς της, δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς. Ο Σαράνοφ έκανε τον σταυρό του, οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και οι παίκτες έγιναν… ένα κουβάρι.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι παίκτες της Βέροιας δεν μπόρεσαν να κρύψουν την πικρία τους, ξεσπώντας σε δάκρυα, όπως και αρκετοί οπαδοί των φιλοξενούμενων, που ταξίδεψαν στην Λαμία.

Να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης της Λαμίας έσπευσε να αγκαλιάσει και να παρηγορήσει τον τεχνικό της Βέροιας μετά τη λήξη και την παραμονή της «Βασίλισσας του Βορρά» στη Superleague 2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις