Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαμκέλ Ζε: Ο «στόχος» του Παναθηναϊκού κινδυνεύει – Επίσκεψη απ’την αστυνομία

Λαμκέλ Ζε: Ο «στόχος» του Παναθηναϊκού κινδυνεύει – Επίσκεψη απ’την αστυνομία
ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Λαμκέλ Ζε, ο παίκτης πιέζει την πλευρά της Αντβέρτ με… προκλητικό τρόπο και φαίνεται πως η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφεύγει.

O Λαμκέλ Ζε πιέζει με κάθε τρόπο την Αντβέρπ, να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό, ώστε να συνεργαστεί και πάλι με τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ χρησιμοποιεί έναν… προκλητικό και επιθετικό τρόπο, αφού εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Αντβέρπ, φορώντας μία φανέλα της Άντερλεχτ, με τους φύλακες να μένουν άναυδοι και να μην του επιτρέπουν την είσοδο.

Ο παίκτης δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες του με εμφάνιση των «πρασίνων» και… απείλησε πως θα πάει στην επόμενη προπόνηση με εκείνη της Μπέερσοτ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ανάρτησε φωτογραφία στα social media από τα αποδυτήρια, όπου είχε γράψει: “Εδώ είναι του Ζε”!

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η συμπεριφορά του φαίνεται πως μπήκε «στο μάτι» των οπαδών της Αντβέρπ. Η αστυνομία φέρεται να επισκέφτηκε τον Λαμκέλ Ζε στο διαμέρισμά του, προκειμένου να τον ενημερώσει πως υπάρχει κίνδυνος να του στήσουν… καρτέρι.

Να αναφέρουμε ότι η Αντβέρπ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φρανκ Βερκότερεν, με τον νέο τεχνικό να μην υπολογίζει τον Ζε, όπως και ο Ιβάν Λέκο που αποχώρησε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις