Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Λανς – Λιλ: «Ντου» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ξύλο και διακοπή

Λανς – Λιλ: «Ντου» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ξύλο και διακοπή
ΦΩΤΟ Reuters

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Λανς με την Λιλ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας με οπαδούς των γηπεδούχων να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθενται σε φιλοξενούμενους και αστυνομία προκαλώντας χάος και διακοπή του ματς.

Μόλις δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τα φοβερά επεισόδια στην αναμέτρηση της Νις με την Μαρσέιγ που προκάλεσαν τριγμούς στη Γαλλία και το σκηνικό επαναλήφθηκε! Στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λανς με την Λιλ, που αποτελεί τοπικό ντέρμπι, οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις στην κερκίδα των φιλοξενούμενων οπαδών. 

Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να προχωρά σε συλλήψεις, ενώ στην προσπάθεια να αναχαιτιστούν οι οπαδοί, άνοιξαν μέχρι και τα ποτιστικά του γηπέδου! Αποτέλεσμα αυτού η διακοπή της αναμέτρησης, χωρίς να υπάρχει σκορ.

Το ματς τελικά αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί, με την Λανς να επικρατεί (1-0) με το γκολ του Φρανκόφσκι (74′).

Με τη νίκη αυτή η Λανς ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η πρωταθλήτρια Λιλ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις της από την αρχή της σεζόν.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις