Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαμός στο Νις – Μαρσέιγ: Ντου οπαδών στο γήπεδο και χάος

Χαμός στο Νις – Μαρσέιγ: Ντου οπαδών στο γήπεδο και χάος

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Νις – Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα Γαλλίας. Οπαδοί των γηπεδούχων μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο για να προπηλακίσουν τους παίκτες των φιλοξενούμενων και για λίγα λεπτά επικράτησε χάος. Διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι υπέρ της Νις!

Το ντέρμπι της νότιας Γαλλίας ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ τινάχθηκε στον αέρα στο 74′. Ο Ντμίτρι Παγέτ δέχθηκε βροχή αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων και εκνευρισμένος πήρε ένα μπουκάλι και το πέταξε πίσω στην κερκίδα.

Η κίνηση του αυτή πυροδότησε την αντίδραση των οπαδών της Νις, οι οποίοι μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να λιντσάρουν τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, οι οποίοι ήταν έξαλλοι.

Δυνάμεις ασφαλείας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη, με τον αγώνα να διακόπτεται. Οι παίκτες της Μαρσέιγ, μετά τα όσα έγιναν, δεν ξαναβγήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και τη στήριξη της διοίκησης τους, με τον διαιτητή να δίνει το παιχνίδι στα χαρτιά (σ.σ. 3-0) στη Νις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, μιας και οι Μασσαλοί θα προσφύγουν στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί ότι ένας οπαδός της Νις φέρεται να έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν οπαδό που έφυγε με φορείο από το γήπεδο αφού έπεσε και ποδοπατήθηκε από άλλους οπαδούς.

Δείτε τη στιγμή που το παιχνίδι τινάχθηκε στον αέρα:

https://twitter.com/Sachk0/status/1429540369847394306?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1429540369847394306%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F871092_protofaneis-eikones-oi-opadoi-tis-nis-mpoykaran-gia-na-propilakisoyn-toys-paiktes

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις