Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λάσρι στο Bloomberg: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε λογαριασμούς σε 50 τράπεζες στις ΗΠΑ»

Λάσρι στο Bloomberg: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε λογαριασμούς σε 50 τράπεζες στις ΗΠΑ»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και χτύπησε το κουδούνι για ένα fund που δημιούργησε μαζί με τον ομογενή δισεκατομμυριούχο, Τζον Κάλαμο, γεγονός που τον έβαλε και στο… ραντάρ του Bloomberg.

Το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων οργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες το Bloomberg Wealth Summit στη Νέα Υόρκη, στο οποίο μίλησε και ο πρώην ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάσρι, ο οποίος και αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας αποκάλυψε φοβερή ιστορία από τα πρώτα χρόνια του “Greek Freak” στις ΗΠΑ, αφού τόνισε ότι είχε ανοίξει λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες, για τα χρήματα που έπαιρνε από τους Μπακς. Το Bloomberg σημειώνει μάλιστα ότι αυτό συνέβη εξαιτίας του φόβου που υπήρχε γενικότερα στους Έλληνες, εξαιτίας της οικονομικής και τραπεζικής κρίσης στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

«Περνάω πολύ χρόνο με τους παίκτες, εξηγώντας πού πρέπει να επενδύσουν», υποστήριξε ο Λάσρι και θυμήθηκε ότι είπε τον Αντετοκούνμπο: “Μα, Γιάννη, δεν μπορείς να έχεις λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες”, ενώ πρόσθεσε σε όλους τους παίκτες:Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, εάν η JPMorgan καταρρεύσει, θα πέσουν και οι μικρές σας τράπεζες. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τι πρέπει να αγοράσετε, πρέπει να αγοράσετε ομόλογα των ΗΠΑ”.

Ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο επιβεβαίωσε μάλιστα το γεγονός ότι είχε λογαριασμούς σε πολλές τράπεζες, αλλά εξήγησε ότι ο αριθμός δεν ήταν τόσο μεγάλος, όσο οι 50 που είπε ο πρώην μεγαλομέτοχος των Μπακς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις