Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

League Cup Αγγλίας: Η Σίτι πούλησε… Μούριτς στα πέναλτι! video

League Cup Αγγλίας: Η Σίτι πούλησε… Μούριτς στα πέναλτι! video
@ManCity

Έχοντας για “ήρωα” τον 20χρονο γκολκίπερ, Άρο Μούριτς, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ξεπεράσει το “εμπόδιο της Λέστερ στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κ.δ.) και να πάρει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας κατάφερε να πανηγυρίσει η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας της Λέστερ στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1 (1-1 η κ.δ.) στο “Κινγκ Πάουερ”.

Οι “πολίτες” προηγήθηκαν με τον Ντε Μπρόινε στο 14΄, αλλά στο 71΄ ο Ολμπράιτον ισοφάρισε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, καθώς το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Στη “ρώσικη ρουλέτα”… έλαμψε ο Άρο Μούριτς. Ο 20χρονος γκολκίπερ απέκρουσε τα σουτ των Μάντισον και Σογιουντσού (η Λέστερ δεν σκόραρε σε τρεις εκτελέσεις), οι πρωταθλητές έχασαν μόνο ένα, με αποτέλεσμα να πάρουν το “εισιτήριο” για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η διαδικασία των πέναλτι…

Μαγκουάιρ 1-0 η Λέστερ

Γκουντογκάν 1-1 η Σίτι

Φουχς 1-1 άουτ

Στέρλινγκ 1-1 άουτ

Μάντισον 1-1 απόκρουση

Γκ. Ζέσους 1-2 η Σίτι

Σογιουντσού 1-2 απόκρουση

Ζιντσένκο 1-3 η Σίτι

Η έκπληξη έγινε στο “Ριβερσάιντ”, εκεί όπου η Μπάρτον, ομάδα της 1ης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος κατάφερε να αποκλείσει την Μίντλεσμπρο (1-0), που αγωνίζεται στην Championship, χάρις στο γκολ του Χέσκεθ.

Οι προημιτελικοί του League Cup Αγγλίας

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 1-3 πεν. (κ.αγ. 1-1)

Μίντλεσμπρο-Μπάρτον 0-1

Τσέλσι-Μπόρνμουθ 19/12

Άρσεναλ-Τότεναμ 19/12

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις