Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λεμπρόν Τζέιμς για τη φάση στο φινάλε του Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Λος Άντζελες Λέικερς: «Θα το έβλεπε και ο Στίβι Γουόντερ»

Λεμπρόν Τζέιμς για τη φάση στο φινάλε του Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Λος Άντζελες Λέικερς: «Θα το έβλεπε και ο Στίβι Γουόντερ»
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 108-106 στο NBA, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν έξαλλος με μία φάση στο φινάλε της αναμέτρησης που έκρινε το αποτέλεσμα και οδήγησε την ομάδα του στην ήττα.

Με το σκορ στο 107-104 υπέρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Λεμπρόν Τζέιμς ευστόχησε σε σουτ στο τρανζίσιον για την ισοφάριση, με λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα για τη λήξη, αλλά οι διαιτητές έδειξαν ότι πατούσε τη γραμμή του τριπόντου και έτσι το καλάθι του μείωσε απλώς το σκορ για τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο “Βασιλιάς” ήταν έξαλλος, αλλά οι διαιτητές είδαν τη φάση και στο ριπλέι και δεν άλλαξαν την απόφασή τους. Μία νέα οπτική γωνία της φάσης φαίνεται όμως, να δικαιώνει τον σούπερ σταρ του NBA. Ο ίδιος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο instagram και έγραψε ειρωνικά: «Φοβερό δώρο γενεθλίων σε εμένα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

Νωρίτερα, στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, έριξε μάλιστα και “βολές” προς τους διαιτητές, αναφέροντας τα εξής: «Είναι προφανώς τρίποντο. Το πόδι μου ήταν πίσω από τη γραμμή. Μπορείς να δεις το διάστημα ανάμεσα στο πόδι μου και τη γραμμή. Ακόμη και ο Στίβι Γουόντερ μπορούσε να το δει. Κάποιος στο Σέκακους (το replay center του ΝΒΑ) τρώει το σάντουιτς του».

Δύσκολη φάση πάντως με βάση τα ριπλέι που είδαν οι διαιτητές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις