Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέστερ: Ο πρόεδρος των «αλεπούδων» αφιέρωσε το Κύπελλο Αγγλίας στον αδικοχαμένο πατέρα του

Λέστερ: Ο πρόεδρος των «αλεπούδων» αφιέρωσε το Κύπελλο Αγγλίας στον αδικοχαμένο πατέρα του

Ήθελαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και γι’ αυτόν. Με δάκρυα στα μάτια, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Λέστερ, αφιέρωσε με μια του κίνηση το F.A. Cup στον αδικοχαμένο πατέρα του, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα.

«Θέλω να κερδίσουμε το κύπελλο Αγγλίας στη μνήμη του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα» είχε δηλώσει πριν από τον τελικό ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς (σ.σ. ήταν ο ιδιοκτήτη του συλλόγου που έχασε τη ζωή του σε συντριβή του ελικοπτέρου του στο πάρκινγκ του «King Power Stadium»).

Παραμονές του τελικού, ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα ζήτησε από τους παίκτες τον τίτλο στη μνήμη του πατέρα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρχαν στο «Γουέμπλε»ι» πανό για τον αδικοχαμένο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα. Τα πάντα στη Λέστερ, κινήθηκαν γύρω από τη συγκεκριμένη κίνηση.

Οι παίκτες τα κατάφεραν, νίκησαν την Τσέλσι με 1-0, σήκωσαν το Κύπελλο Αγγλίας κι έκαναν τον Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα να… κοιτάξει –συγκινημένος- τον ουρανό και να αφιερώσει στον πατέρα του αυτή τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις