Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός LIVE για την 16η αγωνιστική της Super League 1

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός LIVE για την 16η αγωνιστική της Super League 1

Έπειτα από δύο σερί γκέλες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, επικρατώντας με 1-0, για την 16η αγωνιστική της Super League 1.

Ο δεύτερος γύρος της Super League ξεκίνησε άσχημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με Ιωνικό και ΟΦΗ και είδε τη δεύτερη ΑΕΚ να τον πλησιάζει στους τέσσερις βαθμούς.

Οι πράσινοι, μην έχοντας περιθώρια για άλλο αρνητικό αποτέλεσμα, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό (0-1) από τη Βοιωτία και να πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παρακολουθήσατε LIVE το Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Η προαναγγελία του Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός από τη Super League 1:

Ο Λεβαδειακός έχει υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό 18 φορές στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. Η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να επικρατήσει ως νεοφώτιστη των Πρασίνων και να ξεκινήσει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις με νίκη 2-1 στις 24 Ιανουαρίου 1988. Ο Κάβουρας και ο Πεϊράνο ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γεωργαμλής μείωσε σε 2-1.

Την επόμενη σεζόν ήρθε πάλι νίκη για την ομάδα του Λεβαδειακού, με τους Τσάνα και Ματίεσεν να σημειώνουν τα γκολ και τον Χρήστο Δημόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 προσωρινά.

Ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ την επόμενη σεζόν, ο Ζιώγας ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 και στη συνέχεια, οι Κόλεφ και Σαραβάκος σκόραραν για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού.

Από αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε ένα σερί με οκτώ ματς χωρίς ήττα για τον Παναθηναϊκό, στα οποία πήρε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες με 0-0.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2012 ο Λεβαδειακός με νίκη 1-0 (83’ Μελισσάς) έβαλε τέλος σε αυτό το σερί και η επόμενη νίκη του ήταν τη σεζόν που υποβιβάστηκε τελευταία φορά στην δεύτερη κατηγορία. Το 2017-18 επικράτησε με 3-2 (21’ Φρανσίσκο, 36’ Γιουσούφ, 50’ Μητρόπουλος – 76’ Λουντ, 90’ Βιγιαφάνες).

Ο Λεβαδειακός δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δέκα από τα δεκαοκτώ ματς που έχει υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ενώ τρία από τα δεκαοκτώ ματς έχουν τελειώσει χωρίς γκολ (0-0). Υπάρχει ακόμα μια ισοπαλία (1-1) το 2014-15.

Μόνο ο Τάσος Λαγός έχει καταφέρει να βρει δίχτυα δύο φορές στο ίδιο ματς στις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός και αυτό συνέβη στη νίκη των Πράσινων με 4-0 στις 18 Δεκεμβρίου 2013. Τα άλλα δύο γκολ τα σημείωσαν οι Κλωναρίδης και Δώνης.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 11-31

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις