Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μ.: “Φωτιές” πετούσαν οι Μαδριλένοι! Κοντά στην πρόκριση

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μ.: “Φωτιές” πετούσαν οι Μαδριλένοι! Κοντά στην πρόκριση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ανώτερη της Μπάγερ Λεβερκούζεν, την οποία νίκησε 4-2 στην έδρα της και ετοιμάζεται για τη ρεβάνς που θα γίνει στις 15 Μαρτίου στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 12ο λεπτό! Τότε, ο Λένο απέκρουσε το πλασέ του Γκριεζμάν στο μεταξύ τους τετ α τετ, στη συνέχεια ο Φελίπε Λουίς σέντραρε και ο Γουέντελ προσπαθώντας να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.

Πέντε λεπτά μετά οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό γκολ του Σαούλ Νίγκεθ με πλασέ με το αριστερό. Στο 25′ έγινε το 0-2. Ο Γκαμεϊρό έβγαλε την αντεπίθεση έδωσε στον Γκριεζμάν, που πλάσαρε εύστοχα.

Η Λεβερκούζεν μείωσε στο 48΄ με τον Μπελαραμπί ύστερα από σέντρα του Καμπλ και είχε δεύτερο δοκάρι η Ατλέτικο δύο λεπτά αργότερα, με τον Γκαμεϊρό, ο οποίος όμως ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο 59΄, εκτελώντας το πέναλτι που ο ίδιος είχε κερδίσει από το μαρκάρισμα του Ντράγκοβιτς.

Η Λεβερκούζεν μείωσε στο 68΄ με αυτογκόλ, όταν στη σέντρα του Πογιανπάλο ο Μογιά προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στο γόνατο του συμπαίκτη του κι εκείνη κατέληξε στα δίχτυα.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Φερνάντο Τόρες με κεφαλιά στο 86΄.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Ρότζερ Σμιντ): Λένο, Χένρικς, Τοπράκ, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Αράνγκις, Καμπλ, Μπελαραμπί (66΄ Πογιανπάλο), Μπραντ (87΄ Μπέιλι), Χάβερτς (56΄ Φόλαντ), Χαβιέρ Ερνάντες

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Μογιά, Σάβιτς, Βρσάλικο, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (78΄ Φ. Τόρες), Γκριεζμάν (78΄ Κορέα), Γκαμεϊρό (71΄ Τομάς)

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε