Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Η Μιλλούση αποκάλυψε την αντίδραση του για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του

Λευτέρης Πετρούνιας: Η Μιλλούση αποκάλυψε την αντίδραση του για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του
Φωτογραφία αρχείου

Λίγες ώρες αφού ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο newsit.gr για την επιτυχία του συζύγου της, αλλά και για το γεγονός ότι η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ.  

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, αναφέρθηκε στην πρώτη επικοινωνία της με τον Λευτέρη Πετρούνια, αμέσως μετά την πρόκριση του: «Είναι πολύ χαρούμενος, έκανε πολύ καλό πρόγραμμα, πήρε μία βαθμολογία μεγάλη, πέρασε πρώτος στον τελικό. Είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του».

Ερωτηθείσα αν είδε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια απάντησε πως «δυστυχώς δεν την είδα. Την είδα αργότερα από άλλο κανάλι και έμαθα ότι την ανέβασαν στην ΕΡΤ στις 2», ενώ σε ερώτηση αν ο Λευτέρης Πετρούνιας έμαθε για τη μη μετάδοση από την ΕΡΤ, τόνισε: « Δυστυχώς ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα γιατί στενοχωρήθηκα. Όταν το έμαθε… ξαφνιάστηκε».

Δείτε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

Νωρίτερα, η Βασιλική Μιλλούση, με ανάρτηση της στο Instagram δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της.

 

Η απάντηση της ΕΡΤ

Μετά τις «βολές» που δέχθηκε, η ΕΡΤ πήρε επίσημα θέση μέσα από τον λογαριασμό στο Τwitter, τονίζοντας πως έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο.

Click4more: Λευτέρης Πετρούνιας: Η ΕΟΕ «καρφώνει» με το γάντι την ΕΡΤ

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις