Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Υποκλίθηκε ο πολιτικός κόσμος στον άρχοντα των κρίκων

Λευτέρης Πετρούνιας: Υποκλίθηκε ο πολιτικός κόσμος στον άρχοντα των κρίκων

Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας υποκλίθηκε στον τέραστιο Λευτέρη Πετρούνια, στέλνοντάς του συγχαρητήρια και θαυμάζοντας τις επιδόσεις του στο αγώνισμα των κρίκων.

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης συνεχάρη τον πρωταθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια για την τρίτη συνεχόμενη ανάδειξή του στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε:

«Ο νέος άθλος του Λευτέρη Πετρούνια, το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κλουζ της Ρουμανίας, επιβεβαιώνει το μεγάλο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την αγωνιστικότητα του πολυνίκη πρωταθλητή μας.

Το μεγάλο του επίτευγμα ως ο δεύτερος αθλητής των τελευταίων εξήντα χρόνων, ο οποίος μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατακτά συνεχώς νέες κορυφές στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τον κατατάσσει στις πολύ μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες παγκοσμίως και στους καλύτερους αθλητές στην ιστορία των κρίκων.

Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων θερμά συγχαρητήρια στον πολυνίκη Λευτέρη Πετρούνια, στον προπονητή και την Ομοσπονδία του. Οι άθλοι του μας κάνουν όλους περήφανους.»

Bασιλειάδης: “Τεράστια η κλάση του”

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απέστειλε τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Ρουμανίας (Κλουζ).

«Το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την τεράστια κλάση του. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον σπουδαίο Έλληνα γυμναστή μας για το νέο του κατόρθωμα που επιβεβαιώνει ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην κατηγορία του σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία και να γεμίζει χαρά και περηφάνεια όλους τους Έλληνες», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ Βασιλειάδης.

Το Ποτάμι: Ο Λευτέρης «θρονιάστηκε» στην κορυφή…

Στον αθλητισμό το να κατακτήσεις την κορυφή είναι επιτυχία. Το να διατηρηθείς όμως στην κορυφή είναι μεγαλείο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Λευτέρη Πετρούνια για το μεγαλείο του 3ου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που μας κάνει περήφανους, όχι μόνο για τις νίκες που πετυχαίνει, αλλά για την πιστοποίηση της μεγάλης αξίας του κάθε φορά. Συγχαρητήρια επίσης στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη για την 6η θέση και την παρουσία του στον τελικό που δείχνει ότι η ελληνική γυμναστική δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον.

Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ:  Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, απευθύνει, για άλλη μία φορά, τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε την πρώτη θέση και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε