Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε με 2-0 την Τσέλσι – Στα πέναλτι προκρίθηκε η Λίβερπουλ του Τσιμίκα – Έμεινε εκτός η Άρσεναλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε με 2-0 την Τσέλσι – Στα πέναλτι προκρίθηκε η Λίβερπουλ του Τσιμίκα – Έμεινε εκτός η Άρσεναλ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε χωρίς τον Χάαλαντ, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της Τσέλσι και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας.

Με δύο γκολ από τους Μαχρές και Άλβαρεζ μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι “καθάρισε” το ντέρμπι με την Τσέλσι και σφράγισε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.

Εκεί θα βρεθεί και η Λίβερπουλ, παρότι έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στην Ντέρμπι. Οι “κόκκινοι” αγωνίστηκαν με αλλαγές και είχαν βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ένα γκολ και μετά το 0-0 σε 90 λεπτά, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες έχασαν πέντε συνολικά σε 10 προσπάθειες, αλλά η Λίβερπουλ ένα λιγότερο και ο Έλιοτ την έστειλε στην επόμενη φάση, γράφοντας το 3-2 από τη βούλα.

Αποκλείστηκε αντίθετα, η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από την Μπράιτον. Ο Ενκετιά άνοιξε το σκορ για τους “κανονιέρηδες” στο ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή  με πέναλτι του Γουέλμπεκ και δύο γκολ των Μιτόμα και Λαμπτέι.

Τα αποτελέσματα στο Λιγκ Καπ

Γουέστ Χαμ – Μπλάκμπερν 2-2 (9-10)

Γουλβς – Λιντς 1-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 2-0

Λίβερπουλ – Ντέρμπι Κάουντι 0-0 (3-2 στα πέναλτι)

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 2-0

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 0-0 (3-2 στα πέναλτι)

Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γουέντσντεϊ 1-1 (6-5)

Άρσεναλ – Μπράιτον 1-3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις