Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λημνιός: “Πολύ χαρούμενος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου”

Λημνιός: “Πολύ χαρούμενος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου”

Ο Δημήτρης Λημνιός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (21/9) για την Κολωνία, όπου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο διεθνής Έλληνας άσος, κατά την αναχώρηση του, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την φετινή προσπάθεια να μπει ομίλους στο Champions League, αλλά και για τη νέα σελίδα στην καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Λημνιός δήλωσε: “Αυτό που κρατάω είναι τα τρόπαια που πήραμε. Θεωρώ ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να πετύχει τους στόχους της, γράφοντας ιστορία με χρυσά γράμματα. Επίσης, θα κρατήσω και τις δύσκολες στιγμές γιατί με έκαναν πιο δυνατό και μου έμαθαν πολλά. Εύχομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ότι καλύτερο, θα τους παρακολουθώ και θα τους στηρίζω από εκεί”.

Για το αν μίλησε με τον Πασχαλάκη, τόνισε: “Με τον Πασχαλάκη μιλήσαμε πριν 12-13 ημέρες γιατί ήταν μαζί μου στο δωμάτιο, ευτυχώς δεν έχει κάτι”.

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League: “Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό, το οποίο ελπίζω να συμβεί φέτος. Υπάρχουν δύο δύσκολα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, αλλά όλα είναι πιθανά!”.

Για την μεταγραφή του στην Κολωνία, σχολίασε: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μετά το παιχνίδι της Εθνικής έμαθα ότι υπάρχει μία κρούση και στη συνέχεια έκλεισα εκεί, όντας πολύ χαρούμενος που θα κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους, συμπαίκτες, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, όλους. Στη συνέχεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος στήριζε πάντα την ομάδα, και τέλος στην οικογένεια Σαββίδη που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα μου όπως και σε όλους τους παίκτες, κάνοντας πάντα το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις