Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Λιντς: Ανοίγει ξανά το «Έλαντ Ρόουντ» μετά από τις απειλές που ερευνήθηκαν

Λιντς: Ανοίγει ξανά το «Έλαντ Ρόουντ» μετά από τις απειλές που ερευνήθηκαν
Reuters

Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 20χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με απειλή -που ερευνήθηκε- για το γήπεδο της Λιντς.

Η Λιντς μπορεί από σήμερα (26.03) να ανοίξει εκ νέου το «Έλαντ Ρόουντ», αφού η αστυνομία του δυτικού Γιορκσάιρ είχε ζητήσει από τον αγγλικό σύλλογο να κλείσει το γήπεδο, λόγω μιας απειλής για την ασφάλεια.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν 20χρονο άνδρα την Παρασκευή (24.03) «σε σχέση με το περιστατικό και οι έρευνες συνεχίζονται». Η απειλή είχε γίνει την Πέμπτη μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Η αστυνομία του δυτικού Γιορκσάιρ συμβούλεψε τη Λιντς Γιουνάιτεντ ότι το “Έλαντ Ρόουντ” μπορεί να ανοίξει ξανά, άμεσα. Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση και ευχαριστούμε το κοινό για την υποστήριξή του» αναφέρουν τα «παγώνια» σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Θυμίζουμε ότι η Λιντς είχε ανακοινώσει ότι “τα γραφεία, τα εκδοτήρια εισιτηρίων και το κατάστημα στο γήπεδο” της θα παρέμεναν κλειστά μέχρι νεωτέρας, κατόπιν συμβουλής της αστυνομίας, με τις Αρχές να εξετάζουν τη σοβαρότητα των αναφορών για απειλή προς τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπήρξε απειλή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η αστυνομία να πραγματοποιήσει ελέγχους και όπως φαίνεται οι έρευνες που έγιναν… έφτασαν στον συγκεκριμένο 20χρονο νεαρό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις