Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λιόν από… ατσάλι έδωσε “σφαλιάρα” στη Γιουβέντους! (video)

Λιόν από… ατσάλι έδωσε “σφαλιάρα” στη Γιουβέντους! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λιόν διέψευσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο όσους τη θεωρούσαν… τελειωμένη από όταν έγινε η κλήρωση της φάση των “16” του Champions League, καθώς επικράτησε της Γιουβέντους με 1-0 στο “Ζερλάν” και κάνει όνειρα πρόκρισης στα προημιτελικά.

“Στραπάτσο” για την Γιουβέντους που ηττήθηκε με 1-0 στο “Ζερλάν” από τη Λιόν στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των “16” του Champions League και πλέον καλείται να κάνει ανατροπή στο Τορίνο αν θέλει να συνεχίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το γκολ του Τουσάρ στο 31′, σε μία φάση που ο Ντε Λιχτ ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες έχοντας χτυπήσει σε προηγούμενη φάση, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των Γάλλων, οι οποίοι νωρίτερα είχαν προειδοποιήσει έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Μαρσέλο (21′).

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους πήρε τον έλεγχο του ματς ασκώντας πίεση στους γηπεδούχους, που έχαναν δυνάμεις όσο περνούσε η ώρα. Στο 69’ η “βέκια σινιόρα” θα χάσει σημαντική ευκαιρία με την τον Ντιμπάλα να σουτάρει με το αριστερό και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Σάρι έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα ρίχνοντας στο ματς και τον Ιγκουαίν, ο οποίος στο 86′ έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση αφού μετά από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Ντιμπάλα, έκανε κακό κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ. Οι Ιταλοί έτσι γνώρισαν την ήττα και καλούνται να αντρέψουν τα πράγματα στο Τορίνο, όπου ελπίζουν να έχουν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε καλύτερο βράσυ, μιας και σήμερα κινήθηκε σε πολύ ρηχά… νερά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λυών (Γκαρσία): Λόπες, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μαρτσάλ, Ντιμπουά (78’ Τετέ), Τουσάρ, Αουάρ, Κορνέ (81’ Άντερσεν), Εκαμπί (66’ Τεριέ), Ντεμπελέ, Σοάρες

Γιουβέντους (Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Πιάνιτς (62’ Ράμσεϊ), Μπεντακούρ, Κουαδράδο (70’ Ιγκουαϊν), Ραμπιό (78’ Μπερναρντέσκι), Κριστιάνο, Ντιμπάλα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις