Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Ανάρρωσε ο Τσιμίκας! Έτοιμος για Λιντς

Λίβερπουλ: Ανάρρωσε ο Τσιμίκας! Έτοιμος για Λιντς

Ο Κώστας Τσιμίκας άφησε πίσω την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και τέθηκε στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League κόντρα στη Λιντς.

Η Λίβερπουλ ξεκινάει αύριο (12/9) την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στην Premier League, καθώς υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την -πρωταθλήτρια της περυσινής Championship- Λιντς. Ο Κώστας Τσιμίκας διεκδικεί την παρουσία του στην αποστολή των «κόκκινων» σε αυτό το παιχνίδι, καθώς έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό και λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός, ο οποίος έχει σχεδόν πλήρη ομάδα στο προπονητικό πρόγραμμα ενόψει της αναμέτρησης με τα «παγώνια», μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο διεθνής αριστερός μπακ, αλλά και οι Τζόρνταν Χέντερσον και Τζερντάν Σακίρι, λέγοντας:

«Δεν έχω αποφασίσει οριστικά ακόμη. Όλοι μετέχουν στις προπονήσεις, όλοι τους. Επομένως, θα πάρουμε την τελευταία στιγμή τις αποφάσεις γι’ αυτό, αλλά η κατάσταση φαίνεται περισσότερο θετική παρά αρνητική. Όμως, αυτή τη στιγμή έχουμε πολλούς παίκτες διαθέσιμους, εδώ στην προπόνηση. Τώρα έχουν επιστρέψει όλοι, επομένως δεν θα χρησιμοποιηθούν όλοι, ακόμη κι αν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Αυτή είναι η κατάσταση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις