Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 4-2: Επιβλητική νίκη και ξανά μόνη στην κορυφή της Premier League η ομάδα του Κλοπ

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 4-2: Επιβλητική νίκη και ξανά μόνη στην κορυφή της Premier League η ομάδα του Κλοπ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την προέλασή της στη φετινή Premier League, αφού επιβλήθηκε και στο ντέρμπι επί της Νιούκαστλ στην Πρωτοχρονιά του 2024 και με τη νίκη της με 4-2, έμεινε ξανά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Παρότι έχασε και πέναλτι με τον Σαλάχ στο ξεκίνημα του αγώνα, η Λίβερπουλ κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές στο δεύτερο ημίχρονο και να “λυγίσει” την αξιόμαχη Νιούκαστλ, στην 20η αγωνιστικής της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 54′ με γκολ του Ισάκ, το πρώτο γκολ του αγώνα από τον Σαλάχ στο 49′, αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν τρία ακόμη γκολ από Τζόουνς, Γιάκπο και πέναλτι του Σαλάχ, γνωρίζοντας την ήττα στο ματς, παρότι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο Άνφιλντ, με τον Μπότμαν στο 81′.

Η ομάδα του Κλοπ πήρε έτσι τους τρεις βαθμούς και έφθασε τους 45 στη φετινή Premier League, όντας στο +3 από την Άστον Βίλα και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αν και οι “Πολίτες” έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Νιούκαστλ από την πλευρά της, έπεσε στην 9η θέση με 29 βαθμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις