Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Ο Γιούργκεν Κλοπ για την παραμονή του: «Ανανέωσα γιατί μου το είπε η γυναίκα μου»

Λίβερπουλ – Ο Γιούργκεν Κλοπ για την παραμονή του: «Ανανέωσα γιατί μου το είπε η γυναίκα μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και πλέον θα μείνει στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε ευτυχισμένους τους οπαδούς των “κόκκινων”, αλλά και τη σύζυγό του Ούλα, αφού όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, έκανε αυτό που ήθελε εκείνη “ως καλός σύζυγος”.

Οι δηλώσεις του Κλοπ

«Το πιο σημαντικό συμβόλαιο που έχω υπογράψει στη ζωή μου είναι αυτό με τη σύζυγό μου, Ούλα. Για αυτό και άνοιξε ξανά η κουβέντα. Για την ακρίβεια, ήμασταν στο τραπέζι της κουζίνας και η Ούλα μου είπε: ‘’Δεν το βλέπω να φεύγουμε από δω το 2024’’. Της είπα ‘’Τι;’’. Κάπως έτσι ξεκίνησε και είπα στον εαυτό μου “ας το σκεφτούμε λίγο’’. Κι όταν το σκέφτηκα, ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε να κάνω άλλη μία πολύ σημαντική κουβέντα, αυτή με τον Πεπ Λάιντερς. Είναι ίσως ο βασικός λόγος που είμαι εδώ και η σύνδεσή μας δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο. Όταν μου είπε ‘’φυσικά, είμαι μέσα’’, τότε έγινε εμφανές πως ήμασταν ανοιχτοί για οποιαδήποτε συζήτηση με τον σύλλογο και γι’ αυτό είμαστε εδώ που είμαστε τώρα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις