Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Ρόμα 5-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Επικό” ματς στο Άνφιλντ

Λίβερπουλ – Ρόμα 5-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Επικό” ματς στο Άνφιλντ
ΦΩΤΟ eurokinisi

Μία “καταιγιστική” Λίβερπουλ, με “δαιμονισμένο” Σαλάχ, “σάρωσε” αρχικά με 5-0 τη Ρόμα, η οποία όμως αντέδρασε στο τέλος και μειώνοντας σε 5-2, διατήρησε κάποιες ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με 7 γκολ στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από τη Ρόμα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-2, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Η ομάδα του Κλοπ, με έναν τρομερό Σαλάχ που είχε 2 γκολ και 2 ασίστ, προηγήθηκε ακόμη και με 5-0, όμως οι Ρωμαίοι κατάφεραν να αντιδράσουν στο τέλος και με δύο γκολ από Τζέκο και Περότι, “στέρησαν” τον πρόωρο πανηγυρισμό των “κόκκινων” για πρόκριση στον τελικό.

 

Το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Ρόμα και Λίβερπουλ, θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη 02/05, 21:45) στο Ολίμπικο της Ρώμης, όπου η ομάδα του Κώστα Μανωλά, χρειάζεται ένα ακόμη επικό 3-0, για να περάσει όπως και από τα προημιτελικά, στην επόμενη φάση.

Δείτο το LIVE για το Λίβερπουλ – Ρόμα από το newsit.gr

 

Στα προημιτελικά του Champions League, η Λίβερπουλ απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες (3-0 και 1-2), ενώ η Ρόμα έκανε το μεγάλο “μπαμ” στη διοργάνωση, αφήνοντας εκτός ημιτελικών την επικείμενη πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και το 2002, για τη φάση των ομίλων του Champions League, με τη Λίβερπουλ να επικρατεί εύκολα με ένα “καθαρό” 2-0 της Ρόμα στο Άνφιλντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις