Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Το πιο γρήγορο… 30άρι και τα “παράσημα” των Σαλάχ – Μίλνερ

Λίβερπουλ: Το πιο γρήγορο… 30άρι και τα “παράσημα” των Σαλάχ – Μίλνερ
Reuters

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ότι η Λίβερπουλ επιστρέφει με το… σπαθί της στην κορυφή της Premier League.

Η Λίβερπουλ πέρασε με ευκολία από την έδρα της Μπράιτον με 3-1 και έφτασε τις 30 νίκες στη φετινή Premier League. Οι “ρεντς” πέτυχαν τον συγκεκριμένο αριθμό πιο γρήγορα από κάθε άλλη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κλοπ κατάφερε να το κάνει αυτό, μόλις μετά από 34 αγωνιστικές, βάζοντας ένα ακόμα.. παράσημο στην επιστροφή της στην κορυφή της Premier League. Την ίδια στιγμή, οι Τζέιμς Μίλνερ και Μο Σαλάχ έγραψαν τη δική τους ιστορία στο “τρίποντο” επί της Μπράιτον.

Χωρίς να… ιδρώσει η Λίβερπουλ πέρασε από το Μπράιτον (video)

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ έφτασε τις 536 συμμετοχές στην Premier League και βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Γκάρεθ Μπάρι με 653 και ακολουθούν Ράιαν Γκιγκς 632, Φρανκ Λάμπαρντ 609 και Ντέιβιντ Τζέιμς με 572 συμμετοχές.

Από την πλευρά του, ο Μο Σαλάχ -με τα δύο τέρματα που σημείωσε- έφτασε τα 100 γκολ στα οποία είχε συμμετοχή (σ.σ. 73 γκολ και 27 ασίστ σε 104 αγώνες) με την φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στην σχετική λίστα του συλλόγου, με πρώτο τον Στίβεν Τζέραρντ που έχει συνολικά 212, ενώ ακολουθεί ο Ρόμπι Φάουλερ με 158 και ο Μάικλ Όουεν με 148.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις