Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-1: Τεράστιο «δώρο» στη Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-1: Τεράστιο «δώρο» στη Μάντσεστερ Σίτι
Reuters

Μπορεί η Λίβερπουλ να είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League, αλλά η ισοπαλία που έφερε στο “Άνφιλντ” με την Τότεναμ (1-1) δεν αποκλείεται να αποδειχθεί μοιραία και να… στείλει τον φετινό τίτλο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ισχυρότατο πλήγμα, στην προσπάθεια της να κατακτήσει τον τίτλο στην Premier League, δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07.05.2022) η Λίβερπουλ, μένοντας στο 1-1 με την Τότεναμ στο “Άνφιλντ”.

Αυτή η ισοπαλία έστειλε την Λίβερπουλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η ομάδα του Γκουαρντιόλα αγωνίζεται την Κυριακή με την Νιουλάστλ στο “Έτιχαντ” και με νίκη θα πάει στο +2 από την ομάδα του Κλοπ.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Σον στο 56′, έπειτα από γύρισμα του Σεσενιόν, ενώ ο Ντίας απάντησε στο 74′ με σουτ εκτός περιοχής, έχοντας και την τύχη με το μέρος του. Ο Κώστας Τσιμίκας μπήκε στο ματς στο 64′ στη θέση του Ρόμπερτσον, αλλά δεν κατάφερε να προκαλέσει αρκετά προβλήματα -από την πτέρυγα του- στην αντίπαλη άμυνα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις