Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Λόγια καρδιάς από τη σύζυγο του πιλότου που σώθηκε στη Formula 1 (pic)

Λόγια καρδιάς από τη σύζυγο του πιλότου που σώθηκε στη Formula 1 (pic)
ΦΩΤΟ Reuters

Το φοβερό ατύχημα του Γκροζάν στη Formula 1 έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και ανακούφιση ταυτόχρονα, για την απίθανη σωτηρία του πιλότου της Haas.

Παρότι το μονοθέσιό του κόπηκε στη μέση, ο ίδιος επέζησε χωρίς να υποστεί το παραμικρό και η σύζυγός του έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με λόγια καρδιάς για την ευτυχή κατάληξη του συμβάντος.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γκροζάν

«Δεν ήξερα, ποια φωτογραφία να ποστάρω. Ποια φωτογραφία θα μας μείνει από χθες; Αυτή με τις φλόγες; Αυτή με εκείνον, να στηρίζεται πάνω στους διασώστες του; Το κουφάρι του αυτοκινήτου του; Πήρα τελικά αυτήν εδώ, επειδή φοράμε και οι δυο μας το ίδιο μπλουζάκι από τον τίτλο του στο GP2. Με αυτό κοιμάμαι και τώρα ακόμη μερικές φορές. Θα προτιμούσα να έγραφε πάνω ‘”υπερήρωας’’ και όχι ‘’πρωταθλητής’’. Ίσως κάνουμε μία ειδική παραγγελία για τα παιδιά, επειδή έτσι τους εξηγήσαμε τα ανεξήγητα.

Click4More: Formula 1: Ο πιλότος που γλίτωσε από τις φλόγες μιλάει μέσα από το νοσοκομείο (video)

Ευχαριστώ τα παιδιά μας, που του έδωσαν τη δύναμη για να παλέψει να βγει από τις φλόγες. Ευχαριστώ το θάρρος του, την επιμονή του, τη δύναμή του, την αγάπη του, τη σωματική του προπόνηση, η οποία τον κράτησε πιθανόν στη ζωή. Χθες δεν αρκούσε μόνον ένα, αλλά χρειάστηκαν περισσότερα θαύματα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marion Jolles Grosjean (@mariongrosjean)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις