Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λούκα Ντόντσιτς και Ντιρκ Νοβίτσκι σε ένα απίστευτο τετ-α-τετ που έγινε viral

Λούκα Ντόντσιτς και Ντιρκ Νοβίτσκι σε ένα απίστευτο τετ-α-τετ που έγινε viral
Reuters

Οι Ντάλας Μάβερικς διέλυσαν μέσα στο Φοίνιξς τους Σανς (123-190) και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στα τελικά της Δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, με τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Λούκα Ντόντσιτς να μας δίνουν μια “τρομερή” εικόνα.

Το ένδοξο παρελθόν συνάντησε το “λαμπερό” μέλλον των Ντάλας Μάβερικς, ή αλλιώς… ο Ντιρκ Νοβίτσκι πήρε αγκαλιά τον Λούκα Ντόντσις, μετά την πρόκριση της ομάδας -σε game 7- επί των Φοίνιξ Σανς.

Ο Γερμανός θρύλος των Μάβερικς βρέθηκε στην Αριζόνα και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, πλησιάζοντας μετά το τέλος της τον Λούκα Ντόντσιτς και δίνοντας του μια… μεγάλη αγκαλιά. Μια στιγμή που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ήταν μια… ραψωδία του Λούκα Ντόνσιτς. Ο Σλοβένος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 35 πόντους (6/8 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 5/5 βολές), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Σε σχετική ερώτηση, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Λούκα Ντόντσιτς ανέφερε: “Ήταν πολύ χαρούμενος. Νομίζω, δίνει σε όλους μας αυτοπεποίθηση το να βλέπουμε τον Ντιρκ να κάθεται στις courtside seats και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όλοι μας του έχουμε εκτίμηση. Ο Ντιρκ είναι ο Ντιρκ. Τα έχει περάσει όλα. Έχει υπάρξει πρωταθλητής, οπότε… τα γνωρίζει όλα αυτά. Νομίζω ότι κάθε παίκτης και κάθε προπονητής εκτιμά το γεγονός, ότι βρίσκεται εκεί”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις