Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: «Θέλουμε εκδίκηση»

Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: «Θέλουμε εκδίκηση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε μήνυμα… εκδίκησης ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα για τα προκριματικά του Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε βοήθεια και στήριξη απ΄όσους φίλους του ΠΑΟΚ βρεθούν στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης (20:30), με τον Δικέφαλο του Βορρά να καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά οι ατάκες του Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Λέφσκι:

Για το επίπεδο δυσκολίας της ρεβάνς με την Λέφσκι: «Είναι ένα παιχνίδι υψηλής δυσκολίας για εμάς αυτό με την Λέφσκι».

Για το τι μπορεί να αλλάξει σε μια εβδομάδα σε επίπεδο ψυχολογίας για την ομάδα μετά το πρώτο παιχνίδι: «Το είπα και μετά το παιχνίδι με την Σόφια, ότι χάσαμε το μυαλό μας και αυτό μας επηρέασε. Ήταν το πρώτο μας επισημο ματς, με ένα γκρουπ παικτών που έχουν δουλέψει ως σχήμα για λίγες μέρες. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, παίζαμε εκτός έδρας και έγινε αυτόματα ακόμα πιο δύσκολο στην συνέχεια. Μετά το 1-0 χάσαμε την ισορροπία μας, χάσαμε την ηρεμία για να κάνουμε το παιχνίδι μας, την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση για να βγάλουμε την ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ στα 40 δευτερόλεπτα δίνει από μονο του κάτι διαφορετικό στον αντίπαλο. Είδατε την προετοιμασία στην Ολλανδία, τις προπονήσεις και τα φιλικά και ξέρετε ότι δεν ειναι αυτή η εικονα της ομάδας που δείξαμε με την Λέφσκι. Δεν χάσαμε το μυαλό μας επειδή κοιτούσαμε τα… άστρα, έχουμε εξηγήσει τι συνέβη και τι δεν κάναμε σωστά».

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα αρχίσει το ματς και τι ζητάει από τον κόσμο της ομάδας που θα δώσει παρών στην Τούμπα: «Να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα, να μας δώσει ώθηση για την νίκη και την πρόκριση. Αποφασίσαμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα νέο χτίσιμο στην ομάδα, με νεαρούς παίκτες, με αρκετές αλλαγές και σε αυτή την αρχή τους θέλουμε όλους μαζί μας. Να μας βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα και βήμα-βήμα να γίνουμε και εμείς καλύτεροι. Ο χρόνος θα ειναι σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια μας, η ομάδα θα φτιάξει συνοχή, θα βγάλει αυτοματισμούς και θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα, αλλά προς το παρόν είμαστε στην… αρχή της αρχής. Είμαστε προετοιμασμένοι για τον αγώνα, οι παίκτες μου έχουν τεράστια θέληση για… εκδίκηση μέσα στο γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο αφού υπάρχει αυτό το 2-0 μετά το πρώτο παιχνίδι.

Χρειαζόμαστε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, χρειαζόμαστε ο κόσμος μας να δημιουργήσει περισσότερη πίεση στον αντίπαλο. Ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει ο θυμός σε ένα γήπεδο με την καλή έννοια με τον αντίπαλο. Να έχουμε το μυαλό μας στην αμυντική λειτουργία και να αποφύγουμε τα λάθη μας.

Αυτή την στιγμή έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα, αλλά το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο με 11, αλλά και παίζουν ρόλο και οι αλλαγές οποτεδήποτε και αν αυτές γίνονται. Δεν ξέρω ποιος παίκτης μπορεί να δώσει περισσότερο, αυτός που παίζει βασικός ή αυτός που θα μπει ως αλλαγή. Όλοι χρειάζονται, όλοι είναι σημαντικοί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις