Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Λουτσέσκου μετά το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: «Προσπαθήσαμε για μία μετεγγραφή, θα το κοιτάξουμε τον Ιανουάριο»

Λουτσέσκου μετά το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: «Προσπαθήσαμε για μία μετεγγραφή, θα το κοιτάξουμε τον Ιανουάριο»
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε το πρόβλημα της ομάδας του στο γκολ, κάνοντας σύγκριση και με άλλες ομάδες.

Ο Λουτσέσκου στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ενώ αποκάλυψε επίσης, ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά σε μία ακόμη μετεγγραφή, αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει και θα το προσπαθήσει ξανά τον Ιανουάριο.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Δεν ξέρω αν είναι σε καλό σημείο η διακοπή. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Πέρσι κερδίζαμε πριν τις διακοπές, αλλά μετά δεν τα καταφέρναμε. Η σημερινή ισοπαλία μπορεί να είναι αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει σε μεγαλύτερη εγρήγορση.

Δεν ξέρω αν είναι η σωστή στιγμή να φέρουμε έναν ελεύθερο παίκτη που δεν θα έχει προπονηθεί τόσο καιρό με κάποια ομάδα. Η ομάδα προσπάθησε πολύ να τελειώσει μια μεταγραφή που θα ταίριαζε στα θέλω μας, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Θα κοιτάξουμε στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι το ενδεχόμενο ενίσχυσης με έναν ή δύο παίκτες που θα ταιριάζουν σε αυτά που θέλουμε».

Για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Μας κόστισε ότι δεν πετύχαμε άλλο γκολ. Ήταν πιο εύκολο σήμερα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πάρουμε τη νίκη. Όταν δε σκοράρεις μπορεί να έρθει η στιγμή που θα τιμωρηθείς. Θα μπορούσε να είχε συμβεί στα περασμένα παιχνίδια. Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, παίζει καλά, δουλεύει, αλλά δεν μας χαροποιεί το ότι δεν πήραμε σήμερα τους τρεις βαθμούς».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται. Είμαστε μια νέα ομάδα, σε διαφορετική διαδικασία, με παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία. Δεν είναι θετικό το ότι δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε, αλλά στέκομαι στην αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να αποκτήσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Στο πρώτο πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ είχαμε και τότε πολλές ισοπαλίες. Μπορεί να είναι και τώρα κομμάτι της διαδικασίας στην οποία βρισκόμαστε. Είμαι θυμωμένος για το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για τη δουλειά που γίνεται.

Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο. Χτες έβλεπα ένα ματς που η ομάδα ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ χωρίς να έχει ευκαιρίες. Εμείς είχαμε ευκαιρίες σήμερα, πολλές φορές φτάσαμε στην εστία του αντιπάλου. Υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος, του κάτι καινούργιου, επηρεάζει και αυτό σε έναν βαθμό. Πρέπει να το κερδίσουμε με την αυτοπεποίθηση που θα έρθει μέσα από τις νίκες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις