Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

«Λύτρωση» στις καθυστερήσεις για τη Λιλ που παραμένει στην κορυφή της Ligue 1 (video)

«Λύτρωση» στις καθυστερήσεις για τη Λιλ που παραμένει στην κορυφή της Ligue 1 (video)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Reuters

Η Λιλ είδε κι… έπαθε αλλά τελικά «λύγισε» στις καθυστερήσεις τη Μαρσέιγ με 2-0, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν περνούσε νικηφόρα από την έδρα της Μπορντό και παρέμεινε έτσι 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, μετά από 28 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Θύμα μεγάλης έκπληξης η Μονακό.

Για 90 λεπτά η Μαρσέιγ, στο ντεμπούτο του Χόρχε Σαμπάολι, κρατούσε τη Λιλ στο «μηδέν» (στο μεγάλο ματς της 28ης αγωνιστικής) και της είχε φέρει… συγκάτοικο στην κορυφή της Ligue1, την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάπου εκεί «μίλησε» ο Τζόναθαν Ντέιβιντ, ο οποίος σκόραρε δις στο 90′ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα τεράστιο «τρίποντο» που την έφερε ξανά μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Η Παρί, με ένα γκολ του Σαράμπια από νωρίς πέρασε με σχετική άνεση απ’ το Μπορντό και συνεχίζει την… καταδίωξη της Λιλ, ενώ ο Μονακό έχασε πάρα πολύ έδαφος και την επαφή της με την πρώτη τριάδα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 απ’ τη Στρασμπούρ με γκολ του Ζιλμπέρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, τη στιγμή που η Λιόν έμεινε στο -3 από την κορυφή, αφού επικράτησε δύσκολα1-0 της Ρεν με γκολ του Αουάρ στο 74′.

Στη βαθμολογία η Λιλ είναι 1η με 62 βαθμούς, η Παρί 2η με 60 βαθμούς, η Λιόν είναι 3η με 59 βαθμούς, ενώ η Μονακό έμεινε στους 55 βαθμούς. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις