Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός»

Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός»
Intime.gr

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το μέλλον του στη Μονακό, μετά τη νίκη των Μονεγάσκων στον «μικρό» τελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ έριξε και μια ατάκα, σχετικά με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του.

«Δεν ξέρω, αν με θέλουν, θα είμαι εδώ», τόνισε όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πριγκιπάτου, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο» ανέφερε ο Μάικ Τζέιμς, μιλώντας στο «Basketnews».

Όσο για το γεγονός ότι έπαιξε μόλις έξι λεπτά στον μικρό τελικό; «Ρωτήστε τον προπονητή. Δεν ξέρω. Δεν κάνω εγώ τις αλλαγές», είπε.

Αναφορικά με το μέλλον της Μονακό δήλωσε: «Ο στόχος πρέπει να είναι ο τίτλος. Φτάσαμε κοντά φέτος και δεν πρέπει να σταματήσουμε. Γιατί να μην επιχειρήσουμε το επόμενο βήμα; Θα πρέπει να βελτιωθούμε όσο μπορούμε και να δουλέψουμε το καλοκαίρι. Ελπίζω να κρατήσουμε κάποιους παίκτες».

Σχετικά με τα προγνωστικά του για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό είπε: «Θα προσπαθήσω να το δω. Θα είναι δύσκολο για τη Ρεάλ να χάσει αν ο Ταβάρες είναι όπως προχθές. Είναι κυρίαρχος, ήταν παντού. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, παίζουν καλά και έχουν ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο. Δείχνουν πολύ διψασμένοι. Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός, αλλά η ομάδα τους, με τον προπονητή και τους παίκτες που έχουν, είναι ένας καλός οργανισμός. Μπορείς να πεις ότι αξίζουν να το πάρουν φέτος με τον τρόπο που έχουν παίξει φέτος και πώς έχουν παλέψει. Άρα είμαι διχασμένος. Δεν έχω φαβορί. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις