Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ, άγνωστο εάν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τα play in της Euroleague

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ, άγνωστο εάν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τα play in της Euroleague

H μπασκετική ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται εγκλωβισμένη στο Ισραήλ μετά την ιρανική επίθεση με drones και είναι άγνωστο εάν θα μπορέσει να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, προκειμένου να αγωνιστεί στα play in της Euroleague.

Συγκεκριμένα η Μακάμπι Τελ Αβίββ, η οποία τη φετινή σεζόν στην Euroleague δίνει τους εντός έδρας αγώνες της μακριά από το Ισραήλ, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, αντιμετωπίζει την Τρίτη (16/04/24) την Μπασκόνια για τα play in της διοργάνωσης στο Βελιγράδι, ωστόσο δεν είναι σαφές για την ώρα εάν η αποστολή του συλλόγου θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Σερβία.

Οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ έχουν ματαιωθεί λόγω της επίθεσης του Ιράν προς την χώρα, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην Μακάμπι.

Όπως είναι λογικό εντός της ομάδας υπάρχει έντονη ανησυχία, καθώς το παιχνίδι απέναντι στην Μπασκόνια βρίσκεται στον… αέρα.

Υπενθυμίζουμε πως η Μακάμπι είναι πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Euroleague, σε περίπτωση που η ομάδα του λαού καταφέρει να προκριθεί σε βάρος των Ισπανών.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις