Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Το «αξίζαμε να χάσουμε» του Μπαρτζώκα και η εξήγηση του ΜακΚίσικ

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Το «αξίζαμε να χάσουμε» του Μπαρτζώκα και η εξήγηση του ΜακΚίσικ
ΦΩΤΟ Intime

Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Τελ΄Αβίβ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ο Σακίλ ΜακΚίσικ αρνήθηκε να βρει δικαιολογία στον κορονοϊό. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως νιώθει άσχημα για την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Euroleague, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του άξιζε να ηττηθεί αφού πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση.

«Νιώθω πραγματικά άσχημα. Ήταν από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις μας. Παίξαμε χωρίς να έχουμε επιθυμία, χωρίς κίνητρο και ενέργεια. Δίχως να έχουμε καθαρό μυαλό. Αξίζαμε να χάσουμε.

Ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι, που δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί κυρίως γιατί δεν είχαμε όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα, που δίνουν το θετικό αποτέλεσμα. Μιλάω για να κάνουμε φάουλ, για να παίξουμε καλή άμυνα, για να πάρουμε τις διεκδικούμενες μπάλες. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έτσι είναι η Euroleague, οφείλεις να κοιτάξεις παρακάτω, είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πριν από το παιχνίδι, είπα πως το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από σένα, αλλά κι από τον αντίπαλο. Είχαμε πρόβλημα τώρα, γιατί δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, όπως κι η Μακάμπι βέβαια. Είχαμε όμως οκτώ κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε καλό ρυθμό και ήμασταν σε καλή φόρμα, τώρα όμως δεν είναι έτσι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε» δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς.

Από την πλευρά του ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν στάθηκε στον κορονοϊό, ως υπαίτιο της κακής απόδοσης, αλλά σε πράγματα που δεν κατονόμασε, αλλά τόνισε πως πρέπει να δουλευτούν στις προπονήσεις.

Όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων»

Για το τι πήγε στραβά στο παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Υπάρχει προπόνηση που έχουμε μπροστά και μας και θα δούμε τα λάθη μας εκεί».
Για το τι δεν δούλεψε στην άμυνα: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω. Ελπίζω να δούμε το βίντεο και να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει και το διορθώσουμε».
Για το αν ο κορωνοϊός έχει αρνητική επίδραση στην ομάδα: «Δεν έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με άλλα πράγματα που πρέπει να δούμε και να δουλέψουμε».
Για τη συνέχεια και τη δήλωση του Μπαρτζώκα πως ο Ολυμπιακός έχασε δίκαια: «Συμφωνώ 100% με τον προπονητή. Πρέπει να δούμε τι έγινε, τι πάει λάθος και να το φτιάξουμε στη συνέχεια για να έχουμε ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις