Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μακάμπι Τελ Αβιβ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός και η πρεμιέρα του EuroCup με τον Προμηθέα Πάτρας στο Novasports!

Μακάμπι Τελ Αβιβ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός και η πρεμιέρα του EuroCup με τον Προμηθέα Πάτρας στο Novasports!
Intime.gr

Οι εκτός έδρας αποστολές των «αιωνίων» σε Τελ Αβιβ και Μόσχα, η πρεμιέρα του EuroCup με τον Προμηθέα Πάτρας και οι «Playmakers», έρχονται αυτή την εβδομάδα στο παρκέ του Novasports!

Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλες τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague, της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, όπου δεσπόζουν οι αγώνες Μακάμπι Τελ Αβιβ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (21/10, 21:05) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός (22/10, 20:00).

Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την υπόλοιπη top δημοσιογραφική ομάδα του Novasports, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτοί καλεσμένοι για την EuroLeague αλλά και για τις υπόλοιπες μπασκετικές διοργανώσεις.

Τζάμπολ (19-20/10) έχουμε και στην άλλη σπουδαία μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση που απολαμβάνουν αποκλειστικά οι συνδρομητές Novasports, το EuroCup με το νέο σύστημα διεξαγωγής και τη συμμετοχή 20 ομάδων. Οι φίλοι του μπάσκετ τη φετινή σεζόν θα απολαύσουν τη διοργάνωση μέχρι και τους τελικούς του Μαϊου στην οποία συμμετέχουν ο ανανεωμένος Προμηθέας Πάτρας, η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η πρωταθλήτρια Ιταλίας Βίρτους Μπολόνια του Μίλος Τεόντοσιτς, η πολυνίκης του θεσμού με τέσσερις κατακτήσεις Βαλένθια, κ.α. Στην πρεμιέρα οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν οκτώ αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στον αγώνα Βαλένθια – Προμηθέας Πάτρας (19/10, 21:30).

Την ίδια στιγμή οι συνδρομητές Novasports, για την 5η αγωνιστική της ιταλικής Lega Basket Serie A θα απολαύσουν τους αγώνες Φορτιτούντο Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο (23/10, 19:00) και Σάσαρι – Μπρέσια (24/10, 21:45).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις