Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μάλαγα… καλεί Μπεργκ! Αινιγματικός ο Σουηδός για το μέλλον του

Μάλαγα… καλεί Μπεργκ! Αινιγματικός ο Σουηδός για το μέλλον του

Η ιστοσελίδα «aftonbladet.se» αναφέρεται σε έντονο ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ!

Τονίζει ότι η ομάδα του Μίτσελ θέλει πολύ την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού και ότι ο Ισπανός είχε δοκιμάσει να τον αποκτήσει και όταν ήταν στον Ολυμπιακό και την Μαρσέιγ.

«Είναι μία φήμη, η La Liga είναι ίσως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και ενδιαφέρει κάθε παίκτη. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση στο φινάλε της χρονιάς», είπε ο Μπεργκ στη σουηδική ιστοσελίδα.

Οι δηλώσεις του

Τι θα γίνει στα πλέι οφ κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο; «Θα είναι δύσκολα παιχνίδια και κάποιες έντονες εβδομάδες, αλλά θεωρώ ότι έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την πρώτη θέση στα play offs. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν χάσαμε κόντρα σε αυτές τις ομάδες”.

Πώς βλέπεις το μέλλον σου στον Παναθηναϊκό; «Είναι δύσκολο να απαντήσω σε υποθετικές ερωτήσεις. Είμαι συγκεντρωμένος στα ματς που έχω μπροστά μου με τον Παναθηναϊκό».

Τι έχεις να πεις για το ενδιαφέρον της Μάλαγα και εν γένει το ισπανικό πρωτάθλημα; «Είναι μία φήμη, αλλά το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιθανόν το καλύτερο στον κόσμο. Είναι πολύ ενδιαφέρον για κάθε ποδοσφαιριστή. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στο τέλος της σεζόν».

Μπορείς να αποκλείσεις μία μεταγραφή στην Κίνα ή θα ήταν ρίσκο να χάσεις τη θέση στην εθνική ομάδα; «Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι σίγουρο αυτήν τη στιγμή. Υπάρχουν αστέρια στην Κίνα που έχουν διατηρήσει τη θέση στις εθνικές ομάδες τους.

Εάν, λέω εάν, κάποια στιγμή είναι κατάλληλη για μένα μία τέτοια κίνηση, νομίζω ότι ακόμα θα έχω τη φιλοδοξία, το κίνητρο και την ποιότητα να αγωνίζομαι στην εθνική ομάδα.

Θα ήταν σημαντικός ο οικονομικός αντίκτυπος για εμένα και την οικογένειά μου. Όσον αφορά τη διαβίωση, όμως, γνωρίζω ότι υπάρχουν λίγα μέρη για μένα και την οικογένειά μου σαν την Ελλάδα».

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τα χρήματα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και να τα πάει καλά στην Ευρώπη; «Δεν γνωρίζουμε. Μόνο έχω διαβάσει κι έχω ακούσει ότι το μπάτζετ μας θα μειωθεί στο μισό σε σχέση με την περίοδο που επενδύσαμε χρήματα. Έχουμε μειώσει ήδη πολύ το μπάτζετ, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ακόμη μικρότερο την ερχόμενη σεζόν.

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα όταν οι άλλες ομάδες είναι καλύτερες οικονομικά. Υπάρχει μία κατάσταση αβεβαιότητας αυτήν τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Επομένως, καθίσταται ακόμα πιο σημαντικό να κάνουμε τη δουλειά μας στα πλέι οφ».

Πόσο εξαντλημένος θα είσαι για τον εντός έδρας προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Γαλλία (9 Ιουνίου) και για το διεθνές φιλικό με αντίπαλο τη Νορβηγία (13 Ιουνίου, Όσλο); «Είμαστε σε διακοπές εδώ και δύο εβδομάδες και είναι πολύ καλό. Ταξίδι υπάρχει μόνο στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα άλλα παιχνίδια είναι στην Αθήνα. Δεν θα υπάρξει κίνδυνος»

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε