Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ουλράιχ συνεχίζουν στην Μπάγερν Μονάχου έως το 2025

Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ουλράιχ συνεχίζουν στην Μπάγερν Μονάχου έως το 2025
Reuters

Το… κεφάλι της ήσυχο θα συνεχίσει να έχει κάτω από τα γκολπόστ η Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2025, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας της με τους Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ.

Την εστία της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσου να υπερασπίζονται οι Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τους δύο τερματοφύλακές τους έως τον Ιούνιο του 2025. Η Μπάγερν επέλεξε ν’ ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μαζί τους με ένα βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται οι δυο τους να… χτίζουν έναν τοίχο με τούβλα μπροστά από μία εστία.

O 37χρονος πλέον αρχηγός της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, δήλωσε για την επέκταση του συμβολαίου του έως τις 30 Ιουνίου 2025: «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην Μπάγερν για έναν ακόμη χρόνο. Μετά τον τραυματισμό μου που με κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, είμαι πλέον σε τέλεια φόρμα. Για εμένα είναι απόλαυση να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα αυτής της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να πετύχουμε του στόχους μας τα επόμενα χρόνια και προφανώς να προκριθούμε στον τελικό του Champions League του 2025 στο Μόναχο. Το να γνωρίζω δε πως θα έχω στο πλευρό μου τον Σβεν με κάνει να νιώθω ακόμη καλύτερα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις