Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάνταλος μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Ο Αραούχο με πήρε τηλέφωνο και με έκραξε για το γκολ»

Μάνταλος μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Ο Αραούχο με πήρε τηλέφωνο και με έκραξε για το γκολ»
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τον Πέτρο Μάνταλο να σκοράρει με υπέροχο τρόπο το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Ο Μάνταλος το πανηγύρισε μάλιστα δείχνοντας τη φανέλα του στην κερκίδα, αλλά φαίνεται ότι ξέχασε την υπόσχεσή του στον Σέρχιο Αραούχο, με αποτέλεσμα να δεχθεί την… κριτική του τραυματία αρχηγού της ΑΕΚ μετά το ματς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Μάνταλου

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Αυτή η νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο πολύ μεγάλη. Δυνατή έδρα που μας δυσκολεύει κάθε χρόνο. Και τα 90 λεπτά ήμασταν η ομάδα που δικαιούταν τους τρεις βαθμούς σήμερα».

Για την πίεση: «Ήταν αυτό που ζητούσε ο προπονητής από την αρχή της εβδομάδας. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι φτάνουμε στο τέλος, έχει ψιλοξεκαθαρίσει μετά τα σημερινά αποτελέσματα ποιοι θα είναι οι διεκδικητές. Ένα ματς που ήταν κομβικό για εμάς, σε μια δύσκολη έδρα. Έχει την ικανότητα, τα κουράγια να κερδίσει σε μια τέτοια έδρα πέντε ματς πριν το τέλος».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ό,τι και να σου πω στο 91’… Ζητάω συγγνώμη από τον αδερφό μου τον Αραούχο. Είχα πει ότι σε όποιο παιχνίδι κι αν σκοράρω θα πάω στην κάμερα να του το αφιερώσω, ήδη με πήρε τηλέφωνο και με έκραξε. Ελπίζω να καταλάβει, γιατί εκείνο το λεπτό τρελάθηκα και το μυαλό μου δεν πήγε σε αυτόν. Ξέρει ότι τον αγαπώ. Έκανα το κοντρόλ, είδα τον Μπα που μπήκε μπροστά μου, έκοψα την μπάλα, είδα μόνο την εστία, προσπάθησα να περάσω την μπάλα πάνω από τον Πασχαλάκη και μπήκε το γκολ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις