Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάντης – Καγιαλής: Αναβλήθηκε η κούρσα των ιστιοπλόων για το μετάλλιο

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν θα μάθουμε απόψε το χρώμα των μεταλλίων του Παναγιώτη Μάντη και του Παύλου Καγιαλή, καθώς όπως έγινε επίσημα γνωστό, αναβλήθηκε η medal race. Το ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί, εν τέλει, την Πέμπτη (18/8).

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες η ιστιοδρομία του Παναγιώτη Μάντη και του Παύλου Καγιαλή αναβάλλεται. Ο λόγος; Και πάλι ο ίδιος. Η άπνοια που επικρατεί στη Μαρίνα ντα Γκλόρια δεν βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/8) στις 19:50 ώρα Έλλαδας.

Υπενθυμίζουμε ότι το ελληνικό πλήρωμα έχει εξασφαλίσει ήδη την κατάκτηση ενός μεταλλίου και το μόνο που απομένει είναι να μάθει τι χρώμα θα έχει αυτό. Αυτή τη στιγμή, στην πρώτη θέση είναι οι Κροάτες Φάντελα/Μάρενιτς με 27 βαθμούς ποινής, ενώ οι Μάντης/Καγιαλής είναι 11 βαθμούς πίσω, με 38. Στην τρίτη θέση είναι οι Αυστραλοί Μπέλτσερ/Ράιαν με 40 βαθμούς.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι θα πρέπει να τερματίσουν μία θέση πάνω από τους Αυστραλούς για να εξασφαλίσουν το ασημένιο μετάλλιο, ενώ θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον έξι θέσεις μπροστά από τους Κροάτες για να πάρει το χρυσό, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε