Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάντης – Καγιαλής: Χαμός στο αεροδρόμιο! Επέστρεψαν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες! [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά την Άννα Κορακάκη και τον Σπύρο Γιαννιώτη, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας, Τάκης Μάντης και Πάυλος Καγιαλής, επέστρεψαν στην Ελλάδα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” για να αποθεώσει τους θριαμβευτές του Ρίο. “Τιμή μας που είμαστε Έλληνες”, δήλωσε ο Καγιαλής

Το δίδυμο Μάντη-Καγιαλή χάρισε το όγδοο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο στα 470 μετά το χρυσό που είχαν κατακτήσει οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ενώ οδήγησαν την ελληνική ιστιοπλοΐα στην επιστροφή στο βάθρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την… παύση το 2012 στο Λονδίνο, καθώς τελευταίο ήταν το χάλκινο το 2008 στο Yngling (Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη).

Οι δηλώσεις των Ολυμπιονικών στην κάμερα της ΕΡΤ.

Τάκης Μάντης: “Τι να πούμε, είμαστε χαρούμενοι. Δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες υποδοχές. Δικαιώνονται οι κόποι μας. Οπως ξαναείπα, πήγαν όλα βάσει προγράμματος, λείψαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ. Κανείς να μην παρατάει τα όνειρά του, τα πάντα γίνονται πραγματικότητα αν κοπιάζουμε”.

Παύλος Καγιαλής: “Ηταν ένας αγώνες πολλών ημερών και κρίθηκε στην τελευταία κούρσα. Τέτοια συναισθήματα με τόσο κόσμο δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο άγχος δεν είχαμε ούτε στον τελικό. Τιμή μας που είμαστε Έλληνες, που φοράμε τη γαλανόλευκη. Αγαπάμε τη χώρα μας, όλοι οι Έλληνες μας στήριξαν”.

Δείτε φωτογραφίες από τη θερμή υποδοχή στους Τάκη Μάντη και Παύλο Καγιαλή:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε