Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-1: Το Champions League απομακρύνεται

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-1: Το Champions League απομακρύνεται
Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Λέστερ στο “Ολντ Τράφορντ” και -έχοντας δυο παιχνίδια περισσότερα από την Άρσεναλ και ένα περισσότερο από την Τότεναμ- βλέπει τους “κανονιέρηδες” να έχουν το προβάδισμα για την κατάληψη της τελευταίας θέσης που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Σημαντικό έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης, που δίνει το τελευταίο “εισιτήριο” για τους ομίλους του Champions League της σεζόν 2022/2023, έχασε απόψε στο “Ολντ Τράφορντ” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 1-1 που παραχώρησε στην “αδιάφορη” βαθμολογικά, Λέστερ.

Έχοντας 30 παιχνίδια πλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League με 51 βαθμούς, όσους έχει και η Τότεναμ με ματς λιγότερο, με την Άρσεναλ να έχει δύο λιγότερα (4η θέση και 54 βαθμούς).

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα τους, οι “κόκκινοι διάβολοι” απέτυχαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ… κινδύνεψαν ακόμα και να ηττηθούν, αλλά το VAR δε μέτρησε το γκολ του Μάντισον στο 81′ (επιθετικό φάουλ).

Η Λέστερ ήταν αυτή που άνοιξε πρώτο το σκορ στο “Όλντ Τράφορντ” με την γκολάρα του Ιχεανάτσο στο 63′, με τον Φρεντ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 τρία λεπτά αργότερα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις